Produk Kami

Ingat DAG, Ingat Bantal Hotel

Kepakaran kami membantu PASANGAN dan orang yang di sayangi dengan memberi KEPUASAN, keselesaan, kebersihaan, kemewahan, kenikmatan, SETIAP MALAM seperti bermalam di Hotel 5 Bintang.

H-Class koleksi bantal 4 Bintang. Hygiene - tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang asma.Lembut & gebu - dibuat dari bahan yang empuk. Sesuai dengan tekstur kepala dan bahu. Selesa dan tidak panas Mudah untuk dicuci & dijaga.Tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang sebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik.Boleh dibasuh menggunakan washing machine.
H-Class : RM 43.70
Direka khas untuk kanak-kanak dan sesuai untuk travel. Ringan dan mudah di bawa ke mana-mana. Selesa dan tidak panas.Tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang sebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik. 
Limited Collection : RM 89.70


M2 koleksi bantal 5 Bintang. Kenapa pilih microfiber? Super soft dan selesa serta Anti alergik. Boleh dipelbagai guna dan Anjal ( good bounce back ). Mudah di jaga serta mempunyai ruang udara menyebabkan ia anti dust mites. Lebih tahan lama berbanding bantal biasa sehingga 2 tahun bahkan lebih dengan penjagaan yg betul. 
M2 - Microfiber : RM 89.70
PhD koleksi bantal 3 Bintang. Padat dan mampat, sesuai kepada penggemar bantal tinggi. Hygiene - tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang asma. Sesuai dengan tekstur kepala dan bahu. Selesa dan tidak panas.Mudah dijaga.Tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang sebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik.
Polyester Helix-DAG(pHD) : RM 89.70

No comments:

Post a Comment